WERELDWIJDE SERVICE

Goed onderhoud van de technische installaties is voor elk jacht van belang. Bij het ontwerp van de Infinity is er dan ook rekening mee gehouden dat alle servicepunten in de machinekamer – zoals oliepeilstokken, wierpotten en filters – makkelijk toegankelijk zijn via een breed gangpad tussen beide motoren.

Ook de bekabeling voor alle installaties en navigatieapparatuur en leidingen voor water, cv en riool zijn slim gegroepeerd en in kabelgoten aangebracht, zodat servicewerk en uitbreiding van de installatie eenvoudig is uit te voeren. Met het oog op het internationale vaargebied van de Infinity is bij alle installaties, de apparatuur en de motor gekozen voor gerenommeerde merken met goed geoutilleerde servicenetwerken.

Ons dealernetwerk reikt van China tot Spanje en van Rusland tot Indonesië. Kiezen voor Infinity is kiezen voor een levenslange relatie met Motion Yachts. Wij gaan verder dan het moment van de oplevering. Mocht u onverhoopt schade varen, verlegen zitten om een ligplaats, brandstof of bemanning? Wij hebben het wereldwijde netwerk en u heeft ons nummer.

Zo bent u over de gehele wereld zeker van een behouden vaart.