WELKOM AAN BOORD

Aangemeerd in een zonnige mediterrane haven om op het comfortabele achterdek te genieten van een koele Chablis… of met een ongelooflijk gemak door de gezellige drukte op de binnenwateren laverend, welke wateren u ook bevaart, de Infinity heeft voortdurend alle ogen op zich gericht. Dit jacht is dan ook een eye-catcher pur sang.

Logisch, met de Infinity modellenlijn introduceren wij volledig aluminium motorjachten die tot in de perfectie zijn uitgevoerd. Met een oogstrelend design, uiterst plezierige vaareigenschappen en een krachtbron en stroomlijn die een hoge snelheid garanderen. Maar ook met een ongeëvenaard comfort aan boord dat hand in hand gaat met optimale veiligheid. Dit maakt elk model Infinity tot een heerlijk jacht die zich net zo goed thuis voelt op de binnenwateren als op open zee.

Aan de ontwikkeling van de Infinity modellenlijn is dan ook een intensief traject voorafgegaan. Voordat de naval architect één lijn op papier had gezet, is er gedegen internationaal marktonderzoek gedaan onder jachteigenaren met jarenlange watersportervaring. Het resultaat is de infinity modellenlijn die werkelijk aan al uw wensen en eisen voldoet.

Met trots presenteren we in deze brochure ons demojacht: de Infinity 501 volledig custom built, het vijftigvoets motorjacht die een compleet nieuwe dimensie betekent in de wereld van yachting. Laat u inspireren door de oneindige mogelijkheden en ervaar het gevoel van extase: Infinity: infintive possibilities

Team Motion Yachts