VAKANTIE AL GEBOEKT?

Ervaar de schoonheid die de middellandse zee te bieden heeft. De hele maand september is motion yachts in de Côte d’azur! Reis mee met de infinity 501 soft-top en bezoek ons in het bruisende hart van Cannes tijdens de grootste outdoor bootshow van Europa. Infinity beleven? Neem contact met ons op en ervaar de infinity tijdens een unieke proefvaart rondom Monaco, Nice, Cannes, of St Tropez.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze stand PAN033/PAN106 op de Cannes Boatshow in Zuid Frankrijk.

Graag tot ziens.

Team Motion Yachts

9 & 10 JUNI 2012: BOATS AND LIFESTYLE EVENT LOOSDRECHT

Graag nodigen wij u uit voor Boats & Lifestyle, het nautische lifestyle event, dat op 9 en 10 Juni a.s. in Loosdrecht plaatsvindt.

De Locatie is het Breukeleveense Meentje 6 in het hart van Loosdrecht. Boats & Lifestyle is een beleving in stijl en alleen toegankelijk voor genodigden. Boats & Lifestyle biedt een uniek aanbod van het mooiste dat Nederlandse jacht werven te beiden hebben en natuurlijk is de Infinity van de partij. We hopen u onder het genot van een hapje en een drankje nogmaals te kunnen inspireren met de mogelijkheden die een Infinity motor jacht u kan bieden. Neem contact op voor een uitnodiging en hopelijk tot ziens aan boord van de Infinity 501 Soft-Top in Loosdrecht.

MOTION YACHTS PARTICIPATION IN THE SINGAPORE YACHT SHOW 2012

The second edition of the Singapore Yacht Show was a luxury lifestyle event of high end yachting. The three day event had some of the finest yachts, luxury products and services on showcase. Motion Yachts was one of few European yacht builders, within our range, present on the show.

Participating in the Singapore yacht show was a great opportunity to tap into the burgeoning yachting industry in Asia Pacific to increase brand awareness and showcase the Infinity range. Our presence at the show was an outstanding combination of excellent networking and superb corporate branding. We have promoted the Infinity range to an exclusive target audience en established our presence in this dynamic market.

TESTPILOTEN GEZOCHT

Een winter met succesvolle bootshows voor Motion Yachts en veel positieve reacties op de verschillende Infinity modellen is voorbij. Het voorjaar is begonnen, de schaatsen en ski’s staan weer in de kast en het vaargevoel komt naar boven.

13 t/m 15 April is er een voorjaarsshow georganiseerd waarbij een aantal grote jachtwerven en een scheepsmakelaar de handen ineen hebben geslagen en zich als 1 groep presenteren onder de naam Motorboot Sneek. Wij zullen met de varende Infinity 501 Soft-top aanwezig zijn tijdens de show bij Jetten Yachting op het Ges in Sneek.

Dit is voor u een uitgelezen kans om op afspraak een korte proefvaart de Infinity, volledig in haar element, te ervaren. Wij nodigen u dan ook van harte uit op de voorjaarsshow in Sneek.

EINDELIJK THUIS

Het watersport seizoen is begonnen en de jacht op het ultieme yacht geopend! Tijdens de Hiswa rai hebben wij dat ook duidelijk gevoeld. Wat is de Infinity lijn met een enthousiasme ontvangen!

De lijnen en mogelijkheden die elk model Infinity biedt heeft bij veel vaarfanaten het bloed sneller doen stromen. Natuurlijk kreeg ons demo jacht de Inifinity 501 veel aandacht maar ook de lancering van de hele lijn werd warm onthaald. Vooral de Inifinity 401 was in Amsterdam een echte uitblinker. De vele opties en ruimte die de Infinity 401 biedt, gooide hoge ogen. Wij willen iedereen bedanken voor de interesse en het warme welkom voor de Infinity lijn die na Italië en Duitsland nu ook in Nederland is gelanceerd.

Team Motion Yachts.

INTRODUCTIE COMPLETE
INFINITY-LIJN TIJDENS HISWA


De zomer staat voor de deur dus nog even en u kunt weer varen in plaats van schaatsen op de vele meren en kanalen die Nederland rijk is. Wat zou nou mooier zijn dan dit te kunnen doen op een jacht die geheel naar uw wensen is uitgevoerd. Motion Yacht heeft in samenwerking met Vripack ons innovatieve aluminium demo jacht, de Infinity 501, thuis gebracht in een familie. De Infinity familie bestaat nu uit de sportieve Infinity 401 de innovatieve Infinity 501 de dynamische Infinity 601 en de gracieuze Infinity 701. Ieder type Infinity is in verschillende versies te verkrijgen, de indeling en styling van het exclusieve interieur zijn in samenspraak met onze interieur designer te ontwikkelen, zodat uw krachten met de onze leiden tot uw ultieme jacht.

Tijdens de Hiswa zullen wij de 3 nieuwe telgen binnen de familie, voor het eerst in Nederland, presenteren aan de hand van artist impressies, video en schaalmodellen. Het gaat hierbij om de modellen Infinity 401 601 en 701. Een 40 voet, 60 voet en 70 voet jacht, ontworpen binnen het bekende en kenmerkende Infinity design. Deze jachten zullen gepresenteerd worden in de uitvoeringen open-sport, soft-top, hard-top, sun-top en flybridge. Uiteraard zal ons demojacht, de Infinity 501, ook aanwezig zijn in Amsterdam.

Wij nodigen u van harte uit tijdens Hiswa te Amsterdam van 6 tot 11 maart
op onze stand 01-400 in hal 1.